Om oss

Välkommen till din takpartner i Strängnäs!

Vi är en kompetent och professionell aktör som hjälper dig med allt som rör utsidan av din fastighet. Vi utför fasadrenovering och byter fasader i såväl puts som trä i Strängnäs och Stockholm med omnejd. Företaget strävar efter att alltid leverera högsta kvalitet, oavsett om det gäller fasad- och takrenoveringar eller läggning av nytt tak. Vi är kompetenta och erfarna av att arbeta med tak och kan därför med lätthet åta oss alla typer av takarbeten.

Tack vare att vi endast arbetar med riktiga yrkesmän kan vi lämna garanti på utfört arbete. Detta gör så att du som kund alltid kan känna dig trygg med att resultatet är tillfredsställande. Vi vill vara det självklara valet när du letar efter en takläggare i Strängnäs med omnejd.

Kontakta oss redan idag via formuläret med en offertförfrågan eller om du har några frågor om vår verksamhet eller de tjänster som vi har att erbjuda.

Vi kan självklart hjälpa till med snöskottning och istappröjning av tak vintertid.

Vår prissättning

Du kanske hittar någon aktör som är billigare än oss, men inte med våra krav på kvalitet. Gediget kvalitetsarbete kostar helt enkelt lite mer, men det är det garanterat värt. Våra medarbetare är oerhört professionella och har yrkestolthet, så slutresultatet är lika viktigt för oss som för dig som kund.  

Vi gör allt för att våra kunder ska bli nöjda med vårt arbete. Prissättningen baseras på att vi alltiid levererar det vi kommit överens om, inga dolda kostnader eller tillägg från offerten. Vi tar inte in personal eller hyr in maskiner för våra arbeten utan använder alltid egen personal och egna maskiner för bästa resultat som vi kan stå för till 100%. Vi ger tillräckligt bra garantier så att eventuella problem kan rättas till innan garantitiden går ut.

Vi garanterar att vi genuint bryr oss om våra kunder och projekt samt att vi levererar tjänster och service som vi är stolta över och som inte ger dig några problem igen efter bara ett par år.

 

Vi lägger om ditt tak i Strängnäs!